Hovenier Noord Holland

Het is één van de leukste beroepen die er zijn: hovenier. Noord Holland is de standplaats van een zeer gedreven hoveniersbedrijf, de Groende Handjes. Met passie en liefde voor het vak ontwerpen wij tuinen, leggen ze aan en onderhouden ze wanneer u dat wenst. Op die manier bieden we u een totaalpakket en hoeft u alleen nog maar te genieten!

Thuisbezoek door hovenier in Noord Holland

Hoe gaat dé hovenier van Noord Holland te werk? Als eerste komen we vrijblijvend langs bij u thuis. Zo kunnen we samen uw wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Nadat het ontwerp en de vrijblijvende offerte door u zijn goedgekeurd, kunnen we aan de slag!

Ook voor bedrijfstuinen is de Groene Handjes de hovenier van Noord Holland. Niets gaat ons te ver, wij komen graag langs om te kijken wat we voor uw bedrijfstuin kunnen betekenen!

De tuin als visitekaartje

De foto's op onze website laten zien wat wij als hovenier in Noord Holland in het verleden zoal hebben gedaan. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe tuin uw identiteit uitstraalt. Het is immers vaak het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Graag komen we in contact met u om in uw tuin de Groene Handjes uit de mouwen te kunnen steken. Vult u even het contactformulier in?

KvK 37127238 | BTW NL 002081673 B81 // © Groene Handjes