Tuinaanleg, bestrating en onderhoud

Liefde voor het vak en passie in tuinaanleg, bestrating en onderhoud. Waar vindt u deze gedrevenheid? Bij de Groene Handjes in Purmerend. Een hoveniersbedrijf met enthousiaste en deskundige medewerkers. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar om tuinen om te toveren in een compleet paradijs. Veel groen, water, bloemen of bomen: wij zijn van alle markten thuis.

Vergt tuinaanleg terras?

De medewerkers van Groene Handjes houden niet van half werk. Daarom gaan we zeer zorgvuldig te werk om van uw tuin iets prachtigs te maken, en blijft onze inzet niet alleen beperkt tot het planten van begroeiing. Moeten er fietsen geplaatst kunnen worden? Is er behoefte aan veel zonlicht? Vergt de tuinaanleg terras of bestrating? In een thuisbezoek bekijken we de mogelijkheden, en we stellen een vrijblijvende offerte op.

Nieuwsgierig? Bekijk de voorbeelden!

Bekijk de voorbeelden op onze website eens. Zo ziet u wat wij doen op het gebied van tuinaanleg, terras aanleg en onderhoud. Wordt u enthousiast? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte voor tuinaanleg, bestrating of een origineel ontwerp.

KvK 37127238 | BTW NL 002081673 B81 // © Groene Handjes