Tuinontwerp: de bedrijfstuin als visitekaartje

Een tuin zegt veel over een bedrijf en kan net zo'n krachtig communicatiemiddel zijn als bijvoorbeeld een wagenpark of een gevel. Wij vinden dat ook uw bedrijfstuin uw identiteit moet uitdragen en versterken.

Naast mooi moet een bedrijfstuin ook functioneel zijn. De tuin moet het reilen en zeilen van uw onderneming niet in de weg staan. De voordeur moet goed te bereiken zijn. En kunnen uw werknemers bijvoorbeeld hun fietsen kwijt? Of kunnen ze even in de tuin zitten tijdens hun pauze?

Tot slot is het belangrijk om te weten hoeveel onderhoud de bedrijfstuin vereist. U heeft al genoeg werk omhanden binnen het pand en zit waarschijnlijk niet te wachten op een tuin die intensief onderhouden moet worden. Ook hiermee houden we in de ontwerpfase al rekening.

Onderhoud bedrijfstuin uitbesteden

Heeft u al een naar tevredenheid aangelegde tuin maar wilt u zeker weten dat deze er goed verzorgd bij ligt? Wij helpen u graag bij het incidenteel onderhoud, seizoensonderhoud of structureel onderhouden van uw bedrijfstuin.

Onderhoudscontract

Heeft u regelmatig behoefte aan tuinonderhoud? Dan vormen onze onderhoudscontracten een goede oplossing. In deze contracten op maat worden inhoud en frequentie van het onderhoud vastgelegd zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vraag ons vrijblijvend om advies over de aanleg, renovatie of het onderhoud van uw bedrijfstuin.
Vul het contactformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

KvK 37127238 | BTW NL 1862.26.378.B01 // © Groene Handjes