Aluminium grafmonumenten

Zaluminium is dé leverancier die gespecialiseerd is in het maken van grafmonumenten van aluminium. Wat ons uniek maakt is dat wij het eerste bedrijf in Nederland zijn, waarvan uw ontwerp wordt geproduceerd in het materiaal aluminium. Tevens wordt het monument in Nederland gefabriceerd.

Om iemand op een bijzondere manier te gedenken moet dit persoonlijk zijn. Daarom maken wij elk grafmonument uniek en verwerken wij al uw wensen in een 3D-ontwerp. Wij nemen alle zorgen uit handen, begeleiden en organiseren het hele traject voor u, van ontwerp tot aan de plaatsing van het monument. 

Als ondernemers van Zaluminium leveren wij moderne, duurzame en kwalitatieve gedenkmonumenten van aluminium in alle RAL-kleuren. Elk persoon heeft immers een eigen karakter en levensstijl. Kleur zegt veel over het leven van de persoon in kwestie.

Een grafmonument ontwerpen wij altijd samen met u. Bij ons staat communicatie met mensen voorop, daarom komen wij bij u thuis langs om alle wensen te bespreken en uiteindelijk samen tot een uniek ontwerp te komen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder.

Modellen

Wij hebben vier standaard modellen Scale, Square, Round, Rectangle en deze zijn in alle kleurcombinaties te produceren. Wilt u toch liever een eigen ontwerp dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

zaluminium.nl

KvK 37127238 | BTW NL 1862.26.378.B01 // © Groene Handjes