Tuin hovenier ontwerpt en onderhoudt

U staat op het punt uw tuin een nieuw uiterlijk te geven. Een beetje hulp van een deskundige komt daarbij natuurlijk goed van pas. Bent u op zoek naar een tuin hovenier? En is de Zaanstreek uw regio? Dan bent u bij de Groene Handjes aan het juiste adres! Wij ontwerpen tuinen, leggen ze aan en onderhouden ze desgewenst!

Elke medewerker van de Groene Handjes is enthousiast tuin hovenier en weet wat hem te doen staat. Bovendien ontwerpen wij niet alleen, wij leggen de tuin ook aan en komen regelmatig langs voor onderhoud.

Veelzijdig hovenier: tuin en buitenboel

Bij de Groene Handjes is de klant koning. Wilt u veel beschutting tegen inkijk vanaf de straat? Of wilt u juist een open tuin die u met trots aan iedereen laat zien? Vraag het uw veelzijdige hovenier. De tuin en buitenboel verdienen die deskundige aandacht.

Tijdens een vrijblijvend thuisbezoek spreekt u uw wensen met een hovenier. Uw tuin wordt uitvoerig bekeken, en aan de hand van wat wel en niet haalbaar is maken wij een ontwerp en een vrijblijvende offerte. Daarna kan de aanleg van uw nieuwe tuin beginnen!

KvK 37127238 | BTW NL 002081673 B81 // © Groene Handjes